The Design Guide loodst creatieve mensen naar creatieve locaties

The Design Guide

Als je tijdens je vakantie of citytrip graag elke cliché bezienswaardigheid wilt bezoeken, ben je prima af met een standaard stadsgids. Maar voor designers die graag eens de toeristische paden willen verlaten, is er nu een veel leukere oplossing: The Design Guide.

Deze reeks stadsgidsen staat boordevol tips om de creatieve aspecten van je bestemming te ontdekken op het vlak van architectuur, design, kunst en mode. Daarnaast krijg je ook interviews voorgeschoteld van creatievelingen uit de buurt.

De eerste stad die in de reeks aan bod komt, is Berlijn. In de 256 pagina’s tellende gids kom je design hotspots tegen zoals het Lettermuseum of de hippe koffiebar Bonanza Coffee Heroes. Om een idee te krijgen wat je mag verwachten, kan je online al een deel van de stadsgids inkijken.

De Berlin Design Guide is te koop voor €16,90 in een select aantal boekenwinkels in de Duitse hoofdstad, maar je kan ook online een exemplaar bestellen. Om het boek naar België te verzenden, betaal je dan wel nog €3,10 verzendkosten.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!